fbpx
Transport marfuri periculoase
Ce trebuie sa contina planul de securitate pentru un transport de marfuri periculoase?
ianuarie 20, 2021
Relocare Bucuresti
Apeleaza la profesionisti pentru servicii de relocare Bucuresti! Iata de ce!
februarie 9, 2021

Vrei sa te muti? Alege serviciul de transport mobila in functie de acesti factori decisivi! – partea 2

Transport mobila

In partea intai a acestui articol, ti-am prezentat primii trei factori de care trebuie sa tii cont inainte sa apelezi la o firma specializata in transportul de mobila: recomandarile de la persoane in care ai incredere, fie ca este vorba despre prieteni sau membri ai familiei care au fost si ei nevoiti sa contracteze serviciile unei astfel de firme; recenziile bune, detaliate si scrise corect gramatical, de la clienti care au interactionat recent cu respectivele companii; un trecut lipsit de incidente al firmei pe care te gandesti sa o abordezi, in speranta ca experienta va fi la fel de buna si in cazul tau.

In partea a doua, vom intra in detalii tehnice si vom vedea care sunt beneficiile oferite de catre firma noastra in ceea ce priveste serviciile de transport mobila, pe care le furnizam inca din anul 2007. In primul rand, trebuie precizat ca ne ocupam de toate bunurile tale, de la electrice si electrocasnice, canapele si fotolii, sifoniere si biblioteci la carti, obiecte fragile si altele.

Fiecare dintre acestea are propriile particularitati, care presupun abordari diferite in momentul transportului, atat in ceea ce priveste ambalarea si depozitarea lor in interiorul autovehiculelor, cat si tipul acestora din urma. Nu trebuie sa iti faci griji, intrucat experienta noastra ne-a invatat sa lucram cu fiecare tip de produs in parte.

Spre exemplu, pentru electrocasnicele de mari dimensiuni folosim bureti de 5 centimetri grosime, dar si paturi de protectie, iar demontarea si montarea se face cu cele mai bune scule disponibile pe piata, pentru a nu exista neplaceri.

Nici seifurile, pianinele sau alte obiecte foarte grele si destul de neobisnuite la un astfel de transport nu ne dau batai de cap, intrucat suntem adeptii ideii ca “pentru orice problema, exista o solutie”. In general, toate masurile pe care le luam sunt destinate atat protejarii bunurilor, cat mai ales oferirii unui grad cat mai ridicat de incredere pentru clientii nostri.

Un alt mare avantaj al Volsped atunci cand vine vorba despre serviciile de transport mobila este acela ca personalizam experienta pentru fiecare client al nostru. Tinem cont de bugetul tau, de distanta pe care trebuie efectuat transportul si de alte particularitati, care tin de dimensiunile bunurilor personale sau de cerinte speciale pe care le-ai putea avea. In functie de numarul de persoane de care este nevoie pentru transport, de tipul de autoutilitara pentru volumul estimat si de materialele de protectie necesare, efectuam calculele si iti garantam cel mai bun raport calitate-pret disponibil pe piata.

Nu in ultimul rand, iti stam la dispozitie cu suport excelent pe toata durata colaborarii, raspunzand cu promptitudine si profesionalism tuturor intrebarilor, nelamuririlor, temerilor si dificultatilor pe care le-ai putea avea inaintea sau in timpul procesului propriu-zis de transport mobila.

Prin urmare, nu uita: Volsped te ajuta sa urmaresti transportul prin GPS, iti asigura gratuit bunurile pana la valoarea de 10.000 de euro, iti trimite o oferta de pret scrisa in mai putin de 30 de minute, are grija de obiectele tale cu valoare materiala si/sau sentimentala si iti garanteaza cel mai bun raport calitate-pret. Te asteptam!